Ordmakare

Som ordmakare arbetar jag som spökskrivare, författarcoach, lektör och skribent. Som spökskrivare skriver jag två till tre manus om året. Bokmässan i Göteborg 2016 medverkade jag i tre böcker, två som spökskrivare och en som författarcoach. Jag är också socionom och fått förmånen att arbeta med det skrivna ordet som konsult, utredare och projektledare inom både näringslivet och kommunala förvaltningar.

Som skribent är jag publicerad i tre länder Sverige, Danmark och Spanien och medverkat i bland annat Dagens Nyheter, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Vagabond, Amelia, Inspire Magazine, I Form, Må Bra, Hennes, Viva, Hundsport, Härliga hund, Kattliv, En Sueco etc.

Som författare har jag gett ut böckerna "Reseguide för hundägare” ISBN: 91-7055-209-6 och "Hundhoroskop" ISBN 978-91-7609-047-3 och håller på att skriva min tredje bok. 2009 drev jag en av Sveriges största kommersiella bloggar.

collage-ordm-forsta-sida.jpg

"Jag vet inte hur jag skulle ha klarat min bok och min författarhälsa utan författarcoachen, lektören och skribenten Elswig Patrikssons regelbundna genomläsning, feedback, godkännande och uppmuntran. Om jag lyder hennes uppmaning och skriver flera böcker är hon mitt självklara val!"

"Vilket tålamod, jag kunde ringa dig när som helst. Tack Elswig! Utan dig hade jag aldrig fått ihop det."

"Vilken lycka att du spökskrev mitt manus!"